Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

День захисника України

Переглядів: 1850
14.10.2015 - 15:25

14 жовтня 2015 року у м. Артемівську о 11.10. годин  на майданчику біля Артемівського коледжу транспортної інфраструктури  відбувся мітинг, присвячений  відкриттю меморіальної дошки на честь першого підняття прапору України у Бахмуті – Артемівську, за участю міського голови Олексія Реви та голови  Донецької обласної адміністрації, керівника обласної  військово – цівільної адміністрації Павла Жебрівського. На заході були також присутні заступник міністру молоді та спорту  України Сергій Мітрофанський та представники Всеукраїнської акції «Покрова героїв».

О 11.50 годин на території спортивного комплексу «Металург» пройшов молодіжний флешмоб «Україна – це ми». Міський голова, керівник обласної військово-цивільної адміністрації, гості та жителі міста розгорнули великий прапор України.

12.30 годин на площі Свободи пройшов урочистий марш військових.  Також, на площі для всіх присутніх грав військово – духовий оркестр міста Харків.      

О 13.15 годин у  Центрі культури та дозвілля ім. Є. Мартинова відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня захисника України.

З привітанням до громади, присутніх військових та гостей міста звернулися міський голова Олексій Рева та голова  Донецької обласної адміністрації, керівник обласної  військово – цивільної адміністрації Павло Жебрівський, які  вручили відзнаки Донецької обласної  державної адміністрації та пам’ятні подарунки військовим та представникам  волонтерського руху.

З привітальними словами до всіх присутніх звернулися заступник міністра молоді та спорту  України Сергій Мітрофанський та заступник керівника антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, полковник  Костянтин Соколов.

Також перший заступник  начальника східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковник Ігор Левадний  та  заступник начальника ОВВ Державної прикордонної служби України, голова громадської організації «Всеукраїнський союз захисників кордону Батьківської землі», полковник Олександр Лебідь нагородили Павла Жебрівського, Олексія Реву, Тетяну Савченко (першого заступника міського голови)  -  орденом прикордонної служби України, за вагомий особистий внесок у справу захисту інтересів України на її державному кордоні.

З Днем захисника України усіх присутніх на урочистих заходах вітали творчі колективи міста Артемівськ.

День захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника УкраїниДень захисника України

Останні статті на сайті