Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учні Соледарської школи №13 разом з військовими висадили «Алею Відродження»

Переглядів: 3669
28.10.2015 - 08:58

Військові, які дислокуються в місті Соледар Артемівської міської ради ініціювали акцію «Висади «Алею Відродження», на яку відгукнулися Соледарська міська рада, педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, представники громадськості.

Теплого суботнього дня 24 жовтня учасники акції зібралися разом, щоб зробити місто красивішим та висадити саджанці тополь. В акції взяли участь соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, заступник міського голови Тетяна Корж, адміністрація, учні, вчителі Соледарської школи №13 та військовослужбовці, які подарували громаді молоді дерева як символ відродження, миру та нового життя.

З великою вдячністю представники громадськості прийняли цей подарунок від українських воїнів та з ентузіазмом взяли участь у їх висадці. Школярі допомагали військовим, спілкувалися, фотографувалися з ними, ділилися враження та емоціями. Захисники розповідали учням про свої родини, військовий побут та рідні міста. На останок військові запросили учнів до себе в гості та побажали всім миру й злагоди, а місто отримало на згадку про цю акцію та зустріч нову алею.

Військові, які дислокуються в місті Соледар Артемівської міської ради ініціювали акцію «Висади «Алею Відродження», на яку відгукнулися Соледарська міська рада, педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13Військові, які дислокуються в місті Соледар Артемівської міської ради ініціювали акцію «Висади «Алею Відродження», на яку відгукнулися Соледарська міська рада, педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13Військові, які дислокуються в місті Соледар Артемівської міської ради ініціювали акцію «Висади «Алею Відродження», на яку відгукнулися Соледарська міська рада, педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13Військові, які дислокуються в місті Соледар Артемівської міської ради ініціювали акцію «Висади «Алею Відродження», на яку відгукнулися Соледарська міська рада, педагогічний та учнівський колективи Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13

Останні статті на сайті