Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

ExportUA

Любіть Україну і мову її солов'їну

Переглядів: 3566
04.11.2015 - 07:48

Традиційно у перші тижні листопада в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів урочисто проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

Моя Україна - широкі простори,
Поля і левади, долини і гори.
Молитва і пісня і слово натхненне.
З чого почалась Україна для тебе?

Тиждень розпочався святковою лінійкою в актовій залі, яку провели заступник директора з виховної роботи Ольга Крамчанінова та педагог-організатор Олена Первушина.

Найрізноманітніші заходи з нагоди Дня писемності та мови триватимуть упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і концертні програми, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова.

Людина - байдужа до рідної мови, шкідлива самою своєю суттю, бо її байдужість до мови пояснюється цілковито байдужістю до минулого, сучасного і майбутнього свого народу.

Традиційно у перші тижні листопада в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 урочисто проходить Тиждень української мови, приурочений до Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

Останні статті на сайті