Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Акція «Подаруй дитині щастя» в Артемівській школі №4

Переглядів: 3486
21.12.2015 - 12:52

Багато років поспіль учні Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 на початку грудня оголошують про старт традиційної благодійницької акції «Наша турбота — їхні посмішки». Метою акції є збір та виготовлення подарунків дітям ДНЗ №4 «Лелеченька» до дня Святого Миколая.

18 грудня актив учнівського самоврядування закладу завітав до садочка. Цього року до свята Миколая учні школи підготували чудову святкову виставу, після якої вручили подарунки від Святого Миколая (іграшки, канцелярські набори). Під час зустрічі очі дітей горіли радістю та бажанням скоріше потримати у руках таку бажану іграшку. А очі школярів у відповідь світилися любов’ю та теплом, сподіванням на те, що ці нехитрі скарби принесуть справжню радість малечі і залишать у серцях дітлахів теплу згадку про невідому, але милосердну людину, чий образ стане прикладом у майбутньому та буде спрямовувати вчинки цієї маленької людини лише в русло добра та милосердя.

Багато років поспіль учні Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 на початку грудня оголошують про старт традиційної благодійницької акції «Наша турбота — їхні посмішки». Багато років поспіль учні Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 на початку грудня оголошують про старт традиційної благодійницької акції «Наша турбота — їхні посмішки». Багато років поспіль учні Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 на початку грудня оголошують про старт традиційної благодійницької акції «Наша турбота — їхні посмішки».

Останні статті на сайті