Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Любителі мандрівок презентують Середню Азію

Переглядів: 2303
30.12.2015 - 08:52

Напередодні новорічних свят в центральній міській бібліотеці любителі подорожей зібралися на останньому в 2015 році засіданні клубу «Будем путешествовать вместе». Всі заходи з жовтня місяця проходять в бібліотеці в рамках проекту МОМ «Підтримка стабілізації громад на Донбасі».

 Ведуча Алексєєва Оксана запросила постійних членів клубу, переселенців та всіх бажаючих читачів подорожувати разом віртуально по країні. Бібліотекар підготувала відеопрезентацію, на якій розповіла про історичні події давніх середньоазіатських країн. Присутні переглянули цікавий слайд – шоу «Прекрасний Узбекистан». Про столицю Узбекистану – місто Ташкент, та його сьогодення, розповіла член клубу Грибанова Наталія Олексіївна. Їй довелось відвідати чайхану, алайський ринок, театр опери та балету ім. Алішера Навої, музей антикварного та ювелірного мистецтва Узбекистану.

Колишня геолог, постійний член клубу Носова Віра Ростиславівна, представила цікаву презентацію про невелике селище шахтарів Аргрен, про гори Тянь-Шань, про народності, які населяють цю територію та їх звичаї, про збір бавовни. Ведуча показала фільм про узбецьке весілля та калим. Титов Віктор Євгенович прочитав поезії А.Навої та Х. Нізамі.

По закінченню заходу ведуча запросила всіх на узбецький плов, приготовлений Носовою В.Р та на чай з халвою, печивом, фісташками. Перше засідання клубу в 2016 році – подорож до Індії. То ж всіх, хто побував в цій країні і зможе поділитись враженнями від мандрівки, запрошуємо до центральної бібліотеки 30 січня на 14.00.

Напередодні новорічних свят в центральній міській бібліотеці любителі подорожей зібралися на останньому в 2015 році засіданні клубу «Будем путешествовать вместе». Напередодні новорічних свят в центральній міській бібліотеці любителі подорожей зібралися на останньому в 2015 році засіданні клубу «Будем путешествовать вместе». Напередодні новорічних свят в центральній міській бібліотеці любителі подорожей зібралися на останньому в 2015 році засіданні клубу «Будем путешествовать вместе». Напередодні новорічних свят в центральній міській бібліотеці любителі подорожей зібралися на останньому в 2015 році засіданні клубу «Будем путешествовать вместе».