Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Донецька обласна рада

У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України

Переглядів: 2197
02.03.2016 - 15:03

2 березня 2016 року в місті Бахмуті у малому залі МЦКіД ім. Є. Мартинова відбулася презентація проекту «Експертна підтримка Надзвичайної програми для відновлення України», що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Саме у нашому місті заплановане пілотне впровадження механізмів залучення зацікавлених сторін, громад та внутрішньо переміщених осіб - Плану соціального менеджменту (ПСМ) та Плану залучення зацікавлених сторін (ПЗЗС).

У зустрічі взяли участь міський голова Олексій Рева,  координатор проектів Представництва ЄС в Україні Хельга Пендер, заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська; головний експерт проекту «Експертна підтримка Надзвичайної програми з відновлення України» Михайло Винницький; представники місцевої влади і громади міста Бахмут.

Учасників зустрічі поінформували щодо принципів та підходів до соціального менеджменту та соціальних стандартів реалізації проектів, залучення громад та усіх зацікавлених сторін до реалізації проекту, проведення моніторингу проектів «третіми сторонами». Заступником міського голови Оленою Головкіною було презентовано проекти, які вже відібрані Європейським інвестиційним банком для реалізації в рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» у 2016 році.

В ході зустрічі присутні обговорили пріоритетні напрямки розвитку громади, перепони, які можуть ускладнити реалізацію проектів, та провели аналіз існуючих ризиків для реалізації проектів у місті Бахмут.

Як відзначив міський голова Олексій Рева, в рамках цих проектів ми отримаєм підтримку міжнародних партнерів не просто у зміцненні муніципальної інфраструктури, але, що більш важливо, й у розвитку громадянського суспільства для якісних перетворень країни.

 У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України  У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України  У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України  У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України  У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України  У Бахмуті презентували Надзвичайну програму з відновлення України

Останні статті на сайті