Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У місті підбили підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»

Переглядів: 3617
25.03.2016 - 14:10

25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута», який проводився управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради в межах реалізації державної гендерної політики на території міської ради, при підтримці обласного управління молодіжної політики та у справах дітей, Бахмутського міського голови Олексія Реви та благодійного фонду «ДАР».

З вітальним словом до всіх присутніх звернулась начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Людмила Махничева, побажала учасницям конкурсу перемог, гарного настрою та мирного неба.

У цьому році 26 представниць боролися за перемогу в п'яти номінаціях, однак переможницями стали тільки 5 з них.

У номінації «Тепло материнського серця» перемогла Погребняк Єлизавета Юріївна - багатодітна матір. У великій дружній родині Єлизавети Юріївни виховується 7 дітей: 4 дівчинки та 3 хлопчиків. Старша, Поліна - майбутній  музичний працівник, вчиться в Артемівському педагогічному училищі; Іванко та  Варвара навчаються у школі; Мілана та Семен відвідують дитячий садочок, а двійнята Тимофій  та Юлія, яким тільки 8 місяців під дбайливим маминим наглядом.

У номінації «Ділова жінка» - Потримай Людмила Андріївна - голова Артемівського міського відділення громадської організації жінок-інвалідів «Донна». Завдяки вміло організованій діяльності «Донни» більше ніж 1,5 тис. жінкам, які опинились у скрутній ситуації надано психологічну підтримку та допомогу.

Переможницею номінації  «Жінка – культура та духовність» стала  Біленко Тетяна Миколаївна – директор Артемівської міської бібліотечної системи. Вмілий організатор участю якого бібліотеки неодноразово брали участь в загальноукраїнських, обласних конкурсах – оглядах бібліотечної діяльності.

Перемога у  номінації «Серце віддаю дітям» присвоєна Шиян Ользі Олексіївні - викладачу математики та заступнику директора з виховної роботи Артемівського індустріального технікуму, яка вміло та ефективно здійснює керівництво виховною роботою та сприяє формуванню загальної культури і розвитку творчих здібностей студентів. За її ініціативи традиційно щороку приводяться зустрічі випускників технікуму, конкурс Міс АІТ», студентські свята.

Переможницею останньої  номінації «Милосердя во благо» стала Лавренко Олена Євгенівна - член громадського об’єднання «Бахмут Український» яка з вересня 2014 року розпочала активно займатися волонтерською діяльністю, допомагати пораненим бійцям та учасникам АТО.

У цей день учасниці і переможниці конкурсу чули не тільки теплі слова, а також отримали дипломи та цінні подарунки на знак вдячності жінкам за їх активну життєву позицію, професіоналізм і чудові людські якості. Зробити свято по-справжньому незабутнім допомогли  яскраві виступи творчих колективів міського центру культури та дозвілля.

25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»25 березня 2016 року в Міському центрі культури і дозвілля імені Е.Мартинова підвели підсумки конкурсу «Жінка Бахмута»

Останні статті на сайті