Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 154 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Студенти нашого коледжу кожного року вшановують є пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни та вітає тих, хто до сих пір з нами, та живе в ім'я розвитку рідного краю.

Переглядів: 1589
15.04.2016 - 11:59

Вже не перший рік організовується та проводиться акція «Допоможи ветерану», яка має на меті відвідування ветеранів на дому, привітання зі святами та допомога по господарству.

У цьому році наша студентська молодь, як завжди, відгукнулася на  пропозицію  управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради та підтримала ініціативу.

Студенти завітали додому до ветеранів, допомогли їм по господарству, принесли води, посадили картоплю, цибулю, часник, скопали грядку, підправили паркан, випололи клумбу, винесли сміття. Для підлітків така робота не важка, адже вони працьовиті та завзяті, а для ветеранів це і допомога і підтримка. Вони мають бути впевнені , що про них піклуються та пам’ятають, а молоде покоління їм безмежно вдячне за мирне небо над головою, щасливе дитинство та майбутнє.

Теплі слова, обійми, квіти, - все, що отримали ветерани у цей день важливо, але головне для них була, звісно ж, увага та пошана молоді до величі їхнього подвигу. І навіть нестримні сльози не затьмарюють атмосфери свята, тому що це сльози радості від чистого неба над нашею землею. Молодь уважно слухала розповіді про фронтове життя, про загиблих друзів, про біль втрат та радість того дня, коли всім повідомили про здобуття Великої Перемоги.

Студенти нашого коледжу кожного року вшановують є пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни та вітає тих, хто до сих пір з нами, та живе в ім'я розвитку рідного краю.Студенти нашого коледжу кожного року вшановують є пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни та вітає тих, хто до сих пір з нами, та живе в ім'я розвитку рідного краю.Студенти нашого коледжу кожного року вшановують є пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни та вітає тих, хто до сих пір з нами, та живе в ім'я розвитку рідного краю.Студенти нашого коледжу кожного року вшановують є пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни та вітає тих, хто до сих пір з нами, та живе в ім'я розвитку рідного краю.

Останні статті на сайті