Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Донецька обласна рада

Бахмутська міська лікарня № 2 отримала нове обладнання

Переглядів: 2288
20.04.2016 - 05:50

19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання.

HelpAge International це фонд, який допомагає літнім людям відстоювати свої права, боротися з дискримінацією і долати бідність, так що вони можуть вести гідне, безпечне, активне і здорове життя.

Завдяки фонду тепер міська лікарня № 2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована і готова для роботи.

19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.19 квітня 2016 року Бахмутська міська лікарня № 2 за сприяння фонду HelpAge International, отримала нове технологічне обладнання. Завдяки фонду тепер міська лікарня №2 має два сучасних електрокардіографа і сумку для фельдшера, яка повністю укомплектована.