Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Заходи з вшанування пам’яті Івана Франка у школі №2 міста Бахмута

Переглядів: 2607
23.05.2016 - 14:00

На виконання плану заходів Управління освіти Бахмутської міської ради, з метою вшанування пам’яті видатного українського письменника, вченого та громадського діяча Івана Франка, популяризації його літературної, публіцистичної, наукової спадщини, зважаючи на його вагомий внесок у становлення української нації, а також з нагоди відзначення у 2016 році 160-річчя від дня народження та 100-річчя від дня смерті у школі №2 міста Бахмута пройшли наступні заходи.

Це і конкурс з виконання пісень на слова Франка, і конкурс малюнків за його казками у 2-7 класах. Для учнів 7-8 класів відбувся захист презентацій з теми «Хто хоче зрозуміти поета, мусить піти в його країну…», де йшлося про те, що сьогодні Франко ще більше актуальний, ніж у свою добу, адже він її випереджував, йшов далеко попереду свого покоління, свого часу. Слід відмітити літературно-музичну композицію з елементами інсценізації фактів біографії поета у 9 класі (вчитель Любов Кіндякова) з теми «Сьогодні мов зоря він сяє Україні…».

Діти з повагою приймають мудре, гаряче слово письменника, його високомайстерну художню спадщину.

Заходи з вшанування пам’яті Івана Франка у школі №2 міста БахмутаЗаходи з вшанування пам’яті Івана Франка у школі №2 міста БахмутаЗаходи з вшанування пам’яті Івана Франка у школі №2 міста БахмутаЗаходи з вшанування пам’яті Івана Франка у школі №2 міста Бахмута

Останні статті на сайті