Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

На Всеукраїнській конференції з патріотичного виховання лунав досвід педагогів-дошкільників міста Бахмута

Переглядів: 2426
02.06.2016 - 13:43

Серед пріоритетних напрямів освітнього процесу в дитсадках одне з чільних місць посідає реалізація завдань морального виховання. 31 травня 2016 року в Міністерстві освіти і науки відбулась Всеукраїнська науково-методична конференція «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку: теорія і практика».

На даному освітянському форумі зібралися науковці та практики з різних куточків України. Серед делегації Донецької області досвід міста Бахмута представляла методист міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради Ірина Нікітіна, яка висвітлила досвід дошкільних установ щодо реалізації ідей національно-патріотичного виховання дошкільників через соціальне партнерство у формі різнопланових соціокультурних зв’язків.

Під час виступів були представлені: цікавий досвід роботи та теоретичні засади національно-патріотичного виховання дошкільників; програмно-методичне забезпечення з визначеного напрямку у ДНЗ; першооснови національної свідомості у дітей дошкільного віку, єдність науки і практики у вирішенні проблем реалізації ідей національно-патріотичного виховання дошкільників, народні традиції, суть краєзнавчої діяльності, навчання дошкільників української мови у полікультурному середовищі тощо.

Учасники з користю провели час, отримали нові знання і незабутні враження, оцінили важливість обміну унікальним досвідом між різними регіонами України.

Сподіваємося і віримо, що, незважаючи на складну ситуацію, в якій ми опинилися, з наших вихованців виростуть справжні патріоти, які люблять свою Україну і пишаються нею, а педагоги, докладуть зусиль, для того, щоб вони стали справжніми нащадками свого народу.

31 травня 2016 року в Міністерстві освіти і науки відбулась Всеукраїнська науково-методична конференція «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку: теорія і практика».