Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Цікаві справи «Сонячної країни» у школі №2 м. Бахмута

Переглядів: 2251
10.06.2016 - 07:13

Літо – це пора розваг, відпочинку, загартування. Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості.

У пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонячна країна» на базі школи №2 міста Бахмута педагоги проводять з дітьми цікаві різноманітні заходи.

Кожен ранок розпочинається з ранкової гімнастики, з інструктажів ТБ, а далі учні з вихователями відправляються у цікаві «подорожі» пізнавальних розваг та покращення емоцій та настрою.

І що важливо – все це відбувається у вільній формі, коли вихованці мають вибір, щоб гратися, займатися цікавими справами на свій власний розсуд.

Дитина - це перш за все творча особистість, яка потребує постійної реалізації своїх задумів і планів. Тільки правильно спланована робота пришкільного оздоровчого табору може дати можливість цікаво, весело та з користю для здоров’я провести час, позбавити вихованців нудьги та відкрити у собі нові таланти.

Тож у вихованців «Сонячної країни» попереду ще багато цікавих і добрих справ.

У пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонячна країна» на базі школи №2 міста Бахмута педагоги проводять з дітьми цікаві різноманітні заходи. У пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонячна країна» на базі школи №2 міста Бахмута педагоги проводять з дітьми цікаві різноманітні заходи. У пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонячна країна» на базі школи №2 міста Бахмута педагоги проводять з дітьми цікаві різноманітні заходи.