Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Реалії та перспективи реабілітації дітей з особливими потребами

Переглядів: 3720
10.06.2016 - 07:17

На початку червня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у комплексній реабілітації дітей з особливими освітніми потребами: реалії та перспективи».

Конференція відбулася за сприяння Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація дитячих офтальмологів України».

Освітян міста Бахмута на конференції представляла голова асоціації завідувачів ДНЗ завідувач дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка №49 «Кріпиш» Зінаїда Забара, яка презентувала досвід роботи з дітьми, які мають порушення зору.

В межах заходу перед учасниками конференції виступили заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, доктор медичних наук Сергій Риков, завідувач кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, головний позаштатний дитячий офтальмолог Міністерства охорони здоров’я України Юрій Барінов, начальник відділу освіти дітей з особливими потребами Міністерства освіти і науки України Тетяна Симоненко.

На конференції розглядались питання про сучасні підходи до освіти дітей з особливими потребами шляхом розвитку інклюзивного навчання, про важливість ранніх діагностичних процедур у педіатричній офтальмологічній практиці, стан та шляхи вирішення проблем сліпоти в Україні та світі, просвітницьку діяльність з батьками дітей з вадами зору, якісну підготовку педагогічних кадрів.

Учасники переглянули презентації колег із Польщі, Чехії та Словаччини щодо організації навчально-виховної та корекційно-розвивальної роботи з дітьми в спеціальних навчальних закладах, відвідали майстер-класи кращих учителів навчально-реабілітаційного центру «Левеня».

На початку червня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у комплексній реабілітації дітей з особливими освітніми потребами: реалії та перспективи». На початку червня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у комплексній реабілітації дітей з особливими освітніми потребами: реалії та перспективи». На початку червня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у комплексній реабілітації дітей з особливими освітніми потребами: реалії та перспективи». На початку червня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у комплексній реабілітації дітей з особливими освітніми потребами: реалії та перспективи».

Останні статті на сайті