Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 276 гостей.

Донецька обласна рада

Педагоги-дошкільники міста Бахмута відвідали обласні урочистості з нагоди Дня дошкілля

Переглядів: 2155
30.09.2016 - 08:05

27 вересня поточного року в м. Покровську відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля. На свято зібралися найкращі працівники цієї галузі Донецької області.

До початку урочистостей було розгорнуто виставку досягнень освітян дошкілля. На майстер-класах під керівництвом досвідчених педагогів учасники долучилися до виготовлення ляльок-мотанок, писанок, сувенірів із паперу, паперової лози. Вихователь-методист дитячого садка №31 Галина Балалуєва зібрала найбільшу кількість учасників майстер-класів, під час яких вразила майстерністю виготовлення нетрадиційних сувенірів, виконаних у техніці сольової графіки.

Урочисте святкування Всеукраїнського Дня дошкілля розпочала директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Надія Оксенчук, яка відзначила, що дитина – це цілий всесвіт, унікальний, багатоманітний, складний, не пізнаний до кінця. Отже, дошкільна освіта є засобом відкриття дорослим внутрішнього світу дитини, життєво необхідним способом її особистісного становлення. Пані Надія звернула увагу спільноти на сьогоднішні надбання й проблеми дошкільних навчальних закладів Донеччини, щиро привітала зі святом всіх працівників дошкілля.

З вітальними словами до освітян звернулася т.в.о. голови Донецької обласної профспілкової організації Тетяна Заморська, яка висловила сердечну вдячність за невтомну й клопітку працю педагогів дошкільних навчальних закладів.

Під час проведення урочистостей кращих представників дошкільної галузі було нагороджено Почесними грамотами та дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Серед них представники нашого міста – інструктор з фізичного виховання дитсадка №55 Олександр Чмирьов, музичні керівники дошкільних установ №16 Олена Неветрова та №47 Олена Об’єдкова.

Наприкінці творчі колективи Покровська порадували присутніх яскравими та динамічними концертними номерами.

Педагоги-дошкільники міста Бахмута відвідали обласні урочистості з нагоди Дня дошкілляПедагоги-дошкільники міста Бахмута відвідали обласні урочистості з нагоди Дня дошкілляПедагоги-дошкільники міста Бахмута відвідали обласні урочистості з нагоди Дня дошкілляПедагоги-дошкільники міста Бахмута відвідали обласні урочистості з нагоди Дня дошкілля