Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали пожежну частину розташовану у м. Бахмут

Переглядів: 3352
19.10.2016 - 11:49

18.10.2016 року працівники Бахмутського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області разом з неповнолітніми , які знаходяться у конфлікті з законом відвідали ознайомчу екскурсію 47-ї державної пожежно–рятувальної  частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Донецькій області.

В процесі екскурсії прапорщик Званов В.А.  розповів дітям про те, як вони діють по тривозі, яким  обладнанням  оснащена частина, роз'яснив як і куди надходять тривожні дзвінки. З великим інтересом діти слухали про те, як працюють рятувальники на пожежі, подивилися інструменти, які використовуються при гасінні пожеж та ліквідації аварій,  також мали можливість подивитеся на пожежно-рятувальну техніку, яка перебуває на озброєнні підрозділу.

Наприкінці неповнолітнім розповили про те, як вести себе у випадку пожежі, а головне не допустити його виникнення, також діти мали змогу сфотографуватися в пам'ять про цей емоціональний, насичений та пізнавальний захід.

Анастасія Ковальова,
Старший інспектор Бахмутського МРВ КВІ
УДПтС України в Донецькій області.

Представники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали пожежну частину розташовану у м. БахмутПредставники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали пожежну частину розташовану у м. БахмутПредставники Бахмутського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області разом з підобліковими дітьми відвідали пожежну частину розташовану у м. Бахмут