Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

ExportUA

Перший дзвоник в Школі мистецтв.

Переглядів: 2392
05.09.2017 - 13:41

Свято знань прийшло в Школу мистецтв міста Бахмут. Цього року воно пройшло під назвою «Україна – це ми».

Щасливі обличчя учнів, батьків та викладачів, музика, квіти та оплески, хвилюючі хвилини очікування урочистостей, осіння злива, яка ледве не зіпсувала концерт – все це стало надзвичайними пригодами Свята першого дзвоника.
Завдяки змобілізованості та єдності колективу Школи, свято, яке повинно було відбутися на концертному майданчику, дуже швидко було перенесено до шкільної зали, яка зараз же наповнилась святковою атмосферою і вже ніякі погодні перешкоди не могли змінити піднесений настрій присутніх.
Гостей, батьків та учнів з днем знань привітала директор школи Гринь Євгенія Василівна. Вона відмітила, що перший дзвоник – це лише початок дивовижного етапу у житті дітей, повного цікавих подій, звершень та перемог. 
Концертну програму представили учні та викладачі Школи: шоу-група «Кіндер-сюрприз», народний аматорський колектив ансамбль скрипалів «Дивертисмент», інструментальний ансамбль «Восьмушки», Сільонова Реґіна, інструментальний ансамбль «Фарби», вокальний дует Уразовська Д.-Пильова В., Баєв Я.Є.
Веселий персонаж Задаваки у виконанні викладача Щербаченко Г.М. додав заходу легкого гумору та веселого настрою.
Переповнений глядачами зал стрічав юних артистів бурхливими оплесками та щирими посмішками.
Концерт завершив виступ шоу-групи «Кіндер-сюрприз» з композицією «Україна моя», яка ще раз підкреслила основну ідею заходу «Україна – це ми».
Виставка творчих робіт продемонструвала досягнення учнів художнього відділення та стала прикрасою заходу.
На завершенні свята пролунав довгоочікуваний перший дзвоник, який звістив про початок нового навчального року. 
Але на цьому урочистості не завершились – у бібліотеці Школи мистецтв на учнів чекала цікава експозиція новинок музичної літератури, яку підготувала бібліотекар Гринь О.М.

Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.Перший дзвоник в Школі мистецтв.

Останні статті на сайті