Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Презедент України

Бахмутський міський ЦСССДМ провів виховну годину «Шлях до перемоги» в Артемівському центрі професійно - технічної освіти

Переглядів: 3187
28.10.2016 - 12:29

Однією із жахливих сторінок ХХ століття є Друга світова війна 1939-1945 рр., яка торкнулася і України. Саме під час цієї війни розпочалось довге і криваве протистояння наших співвітчизників за визволення своєї Батьківщини. Тяжкий шлях визволення нашої країни тривав з 1942 по 1944 роки.

       28 жовтня вся Україна відзначає річницю визволення від німецьких загарбників.

Сьогодні саме цим подіям і була присвячена виховна година «Шлях до перемоги» в ДНЗ «Артемівський центр професійно – технічної освіти», яку організував та провів Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з викладачем історії Володимиром Ревою.

Присутні на заході учні І курсу та гості згадали страшні події тих днів, надзвичайні подвиги людей, щоб пам’ятати про них все життя.

Актив навчального закладу підготували доповідь в пам'ять загиблих на війні за темою «Будемо пам’ятати – будемо жити!».

За підсумками заняття учні висловили думку, що не можна забувати імена та подвиг тих, хто в тяжкий час приносив у жертву своє життя заради щастя нинішніх поколінь.

28 жовтня вся Україна відзначає річницю визволення від німецько-фашистських загарбників, бо саме в цей день останній фашист покинув нашу землю.28 жовтня вся Україна відзначає річницю визволення від німецько-фашистських загарбників, бо саме в цей день останній фашист покинув нашу землю.