Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

У місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарів

Переглядів: 1382
15.11.2016 - 13:15

Відповідно до плану роботи Управління освіти Бахмутської міської ради та міського методичного кабінету на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 було проведено семінар шкільних бібліотекарів.

Тема заходу «Проектна діяльність шкільної бібліотеки у формуванні читацької компетентності учнів» була актуальною і спонукала бібліотекарів до підвищення фахової майстерності. Відкрила семінар методист міського методичного кабінету Галина Новикова. Вона ознайомила присутніх з регламентом роботи і зосередила увагу на основних питаннях щодо розвитку читацької компетентності засобами проектної діяльності.
Завідувач шкільної бібліотеки ЗОШ №12 Ольга Никонорова представила нову форму масової роботи event «Моє слово з роси і води, в ньому ВІРА, ЛЮБОВ і НАДІЯ...» за поетичними творами Світлани Решетової. Чуттєво та емоційно відреагували учасники семінару на останній відеозапис Світлани Андріївни «Я можу словом увесь світ озвучить, зігравши на одній лише струні…».
Ай-стопер «Кольорова парасолька», підготовлений учителем початкових класів Катериною Дмитришиною та учнями 4-го класу, викликав у глядачів теплі посмішки та естетичну насолоду. Тісний тандем педагога і бібліотекаря розкрито під час історичної естафети «Люди свободи», яку провели учні 10-го класу під керівництвом учителя історії Людмили Іванової.
А вже власну творчість і професіоналізм проявили бібліотечні спеціалісти під час розробки проектів з теми «Розвиток читацької компетентності учнів через діяльність шкільної бібліотеки». Кожен з учасників долучився до пошуку оптимальних шляхів щодо формування читацької компетентності школярів.
Семінар пройшов. Попереду залишилась непроста, але цікава й необхідна робота з читачами шкільної бібліотеки, які вже в недалекому майбутньому стануть досвідченими, обізнаними, висококваліфікованими громадянами нашої країни.

У місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарівУ місті Бахмуті пройшов семінар шкільних бібліотекарів