Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Ми – вільні люди вільної держави

Переглядів: 1950
23.11.2016 - 09:30

У навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли різноманітні заходи, присвячені знаковому дню в історії країни – Дню Гідності і Свободи.

Вихованці Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва відвідали тематичну виставку у міському краєзнавчому музеї. Дітям розповіли не тільки про трагічні події 2013 року, але й дали короткий екскурс в історичне минуле міста, яке ще з далеких часів виконувало прикордонну роль.

Невід’ємною традицією сучасних українців стало вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували власного життя задля оновлення держави. Вся Україна приймала участь в складному питанні вирішення подальшої долі країни.

21 листопада – це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє.

У навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли різноманітні заходи, присвячені знаковому дню в історії країни – Дню Гідності і Свободи.У навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли різноманітні заходи, присвячені знаковому дню в історії країни – Дню Гідності і Свободи.У навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли різноманітні заходи, присвячені знаковому дню в історії країни – Дню Гідності і Свободи.У навчальних закладах Управління освіти Бахмутської міської ради пройшли різноманітні заходи, присвячені знаковому дню в історії країни – Дню Гідності і Свободи.