Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Новорічні розваги в міській бібліотеці для дітей

Переглядів: 2449
10.01.2017 - 11:23

5 та 6 січня в міській бібліотеці для дітей пройшли заходи в рамках зимових шкільних канікул. В цікавій і веселій формі розпочалась для дітей новорічна ігротека «У зимовий час гра прийшла до нас».

Діти  грали  в настільні та рухливі ігри, приймали участь у літературних вікторинах та літературних квестах. Бажаючі розповідали  новорічні вірші біля ялинки. В Інтернет-центрі  на гостей бібліотеки чекала віртуальна подорож «Всіх вітає Дід Мороз», з якої діти дізналися про традиції святкування Нового року в різних країнах. Їм було цікаво дізнатися, як звуть Діда Мороза  в інших країнах. Наприклад, в Фінляндії - Йоулупуккі, в Швеції - Томте, а у Франції - П'єр Ноель. Всім було дуже весело.
У бібліотеці також розпочав свою роботу клуб англійської мови «English for children», де проходять заняття з англійської мови для дітей від 5 до 14 років.
Канікули тривають, то ж запрошуємо бажаючих  активно  провести свій вільний  час до міської бібліотеки для дітей!

Новорічні розваги в міській бібліотеці для дітейНоворічні розваги в міській бібліотеці для дітейНоворічні розваги в міській бібліотеці для дітейНоворічні розваги в міській бібліотеці для дітейНоворічні розваги в міській бібліотеці для дітейНоворічні розваги в міській бібліотеці для дітей

Останні статті на сайті