Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

ExportUA

Українські вечорниці

Переглядів: 2747
27.03.2017 - 10:22

22 березня  у Артемівському коледжі транспортної інфраструктури відбулася літературно-музична вистава «Українські вечорниці».

Глядачі опинилися в українській хаті, на справжніх українських вечорницях, де господарі зустрічали всіх гостей хлібом-сіллю. Майстерна гра студентів-акторів додала настрою усім присутнім. У виставі брали участь студенти І, ІІ, ІІІ  курсів. Вони всім довели, що студенти технічного коледжу не лише добре знають новітні комп’ютерні технології, але і є справжніми акторами, які вміють майстерно вжитися в образ, які вміють і співати, і танцювати. Приємно було бачити усміхнені обличчя і студентів, і викладачів. Вистава просто чудова, але на словах не можна передати всіх почуттів, які вона породжує. Це потрібно відчути й побачити на власні очі!

22 березня  у Артемівському коледжі транспортної інфраструктури відбулася літературно-музична вистава «Українські вечорниці».22 березня  у Артемівському коледжі транспортної інфраструктури відбулася літературно-музична вистава «Українські вечорниці».22 березня  у Артемівському коледжі транспортної інфраструктури відбулася літературно-музична вистава «Українські вечорниці».

Останні статті на сайті