Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Підбираємо персонал в супермаркет «СІМ’Я»

Переглядів: 932
03.06.2021 - 11:47

02 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшла презентація роботодавця. З діяльністю компанії шукачів роботи знайомила начальниця відділу підбору персоналу мережі супермаркетів «Сім’я» Ірина Добровольська. Незабаром в Бахмуті відкриється магазин цієї мережі, тож підприємство здійснює підбір робітників для укомплектування робочих місць. Наразі магазину потрібні: касир торгівельного залу, комплектувальник товарів, пекар, кухар, формувальник тіста, тістороб, оброблювач риби.

Протягом місяця фахівці сектору рекрутингу та кар’єрні радники займались пошуком персоналу для магазину. Рекрутери збирали анкети кандидатів та направляли їх до роботодавця. І ось напередодні відкриття магазину фахівці центру зайнятості організували зустріч представниці компанії з претендентами на існуючі вакансії.

Відкрив захід начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал. Він розповів про соціальні послуги, які державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців. Ірина Добровольська розповіла про умови та систему оплати праці, про заохочувальні програми для співробітників. Всього у заході прийняли участь 17 шукачів роботи. Протягом заходу претенденти цікавилися вимогами роботодавця та ставили фахові питання щодо виконання професійних обов’язків.

Роботу з підбору працівників в супермаркет «Сім’я» домовились продовжити, забезпечивши комунікацію з використанням сучасних інноваційних технологій. Претендентів на працевлаштування просимо звертатися в Бахмутський міський центр зайнятості за тел. 050-344-40-45.

 

Бахмутський міський центр зайнятості

Підприємство супермаркетів «Сім’я» здійснює підбір робітників для укомплектування робочих місць.