Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 41 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті

Переглядів: 2231
11.04.2017 - 11:07

08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті. На слухання зібрались представники міської ради, громадськості, військових формувань, підприємств, комунальних установ, органів самоорганізації населення міста та пересічні мешканці міста.

На початку зборів перед присутніми виступила Отюніна Наталя Сергіївна, начальник Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради, з інформацією про проект містобудівної документації – план зонування території в Північно-східній частині м. Бахмута, так згідно проекту на мапі нашого міста з’являться шість нових вулиць, проектні найменування яких саме і обговорювали присутні у залі.

Усього під час дискусії було винесено чотирнадцять варіантів для назв нових вулиць. Один варіант було відхилено президіумом зборів, через те, що така вулиця вже існує у Бахмуті. Для вирішення питання, які ж назви присвоїти новим вулицям, було прийнято рішення про проведення окремого голосування за кожну назву і складання загального рейтингового списку для визначення найбільш бажаних назв на думку громадськості.

Громадські слухання рекомендували для нових вулиць наступні назви:

№ з/п Проектна назва
1. вул. Батальону Кульчицького
2. вул. Ярослава Мудрого
3. вул. Сергія Разуваева
4. вул. Сергія Бохонько
5. вул. Івана Марченко
6. вул. Дмитра Чернявського
7. вул. Віталія Піддібного
8. вул. Василя Єфіменко
9. вул. Гетьмана Сірко
10. вул. Дмитра Кузіміна
11. вул. Святослава Хороброго
12. вул. Гетьмана Івана Богуна
13. вул. Ніни Вінк

Громадські обговорення тривають, пропозиції з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті, Ви можете надсилати на офіційну електронну адресу Бахмутської міської ради: kantz@bahmutrada.gov.ua

08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті. 08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті. 08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті. 08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті. 08 квітня 2017 року у приміщенні Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 відбулись громадські слухання з питання присвоєння назв проектним вулицям у м. Бахмуті.