Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток»

Переглядів: 1778
11.04.2017 - 12:07

У дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» пройшов тиждень психології з метою підтримання комфортної, радісної атмосфери в дитячому садку, активізації взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу. Кожний день мав свій девіз та емблему. Заходи дня були спрямовані на вирішення задач, зазначених у девізі.

Щоденні ранкові зустрічі, хвилинки привітання, соціоігри, вікторини для вихованців, психологічні ігри та вправи для дорослих, сприяли налаштуванню малечі, батьків, педагогів на плідну діяльність. Діти старших груп отримали заряд енергії та бадьорості завдяки спортивній розвазі «Весняні старти», яка проведена на базі дошкільного закладу спільно з ДНЗ №49 «Кріпиш». Усі учасники команд в цікавих естафетах та іграх показали свою витримку, спритність, кмітливість, за що були нагороджені грамотами. Батьки ділилися досвідом щодо виховання здорової дитини, приймали активну участь у виставці «Народні умільці», семінарі-практикумі разом із педагогами «Збереження і зміцнення психічного здоров’я дитини в ДНЗ і в родині». Педагоги були активними учасниками вікторини «Здоров’я – найбільший скарб», а вправа-асоціація «Мій день у дитсадку» спонукала до розмірковувань, стимулювала до гумору і творчості. Останній день пройшов під девізом «Україна – рідний край». Розвага «Ми маленькі українці» для старших дошкільників ДНЗ №16, 47 та учнів ЗОШ №12 сприяла покращенню настрою, соціальному та інтелектуальному розвитку, формуванню патріотичних почуттів у вихованців. Для дітей усіх груп проведено ігротеку «Народні ігри і забави», «кишеньковий довідник» для батьків поповнився інформацією «Народна мудрість виховання» і «Колискова в житті дитини».

Закінчився тиждень оформленням спільного «Віночка побажань» від педагогів та батьків. Вони висловили свої думки, емоції та побажання, нотували їх на паперових квіточках і розміщували у вигляді українського віночка. Проведення тижня психології сприяло створенню позитивного настрою, зміцненню психічного здоров’я як у дітей, так і у дорослих, формуванню почуття гумору, спонукало до творчості.

Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка» Тиждень психології «Наш веселий дитсадок – простір дружній для діток» у дошкільному навчальному закладі №47 «Оленка»

Останні статті на сайті