Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

Майбутні керівники дитячих садків опановують мистецтво спілкування з батьками

Переглядів: 2716
29.05.2017 - 09:18

Незабаром настане літо – найблагодатніша пора для влаштування дітей до дошкільного навчального закладу. Важливою передумовою організації роботи з дітьми в дитсадку є правильний розподіл дітей на вікові групи і, відповідно до цього, здійснення виховних та освітніх завдань за вимогами сучасності. Кваліфікований управлінський супровід під час прийому батьків, організації роботи в адаптаційний для дітей період – все це пропонується для задоволення потреб багатьох родин.

У межах розв’язання вищезазначених проблем, особливої уваги заслуговує досвід керівника дошкільного навчального закладу ясел-садка №10 «Кристалик» Ганни Бершової, який був представлений під час проведення гостьового обміну досвідом на засіданні клубу «Перспектива» для резерву завідувачів дитячих садків.

У ході зустрічі учасники клубу дізнались про особливості циклу управлінських дій щодо організації роботи з батьками під час прийому дітей до дошкільної установи.

Керівник клубу, спеціаліст з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева, провела невелику прес-конференцію, яка дозволила окреслити основні шляхи взаємодії з підлеглими, батьками, дітьми в процесі влаштування дитини та створення сприятливих умов для її перебування в групі однолітків.

Майбутнім керівникам дошкільних установ було запропоновано наприкінці заходу заповнити підсумкову анкету про діяльність клубу. Результати анкетування засвідчили актуальність розглянутих впродовж року питань та необхідність подальших зустрічей подібного формату (ГОПД) з метою ознайомлення з кращим досвідом реалізації сучасних управлінських функцій керівників - практиків та підвищення якості власної діяльності на посаді виконуючих обов’язки завідувача дошкільного навчального закладу.

Майбутні керівники дитячих садків опановують мистецтво спілкування з батькамиМайбутні керівники дитячих садків опановують мистецтво спілкування з батькамиМайбутні керівники дитячих садків опановують мистецтво спілкування з батькамиМайбутні керівники дитячих садків опановують мистецтво спілкування з батьками

Останні статті на сайті