Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Літній відпочинок із «Усмішкою» розпочався!

Переглядів: 1947
31.05.2017 - 07:28

З метою якісної підготовки до нового оздоровчого сезону 2017 року та створення необхідних умов для більш широкого охоплення повноцінним відпочинком дітей різних категорій, забезпечення збереження життя та здоров’я учнів, запобігання нещасним випадкам, на базі Бахмутського НВК №11 було організовано дитячий табір «Усмішка» з денним перебуванням.

У перший день роботи дитячого табору вихователі зустріли 167 веселих, непосидючих учнів. Вихованці 4-го загону разом із вихователями Світланою Новиченко та Оксаною Корнєєвою взяли активну участь у спортивних змаганнях «Веселі старти», які організувала для них учитель фізичного виховання Наталя Шовкопляс. Команди «Апельсин» та «Чемпіон» демонстрували свої спортивні здібності, з радістю виконували вправи та завдання. Команда «Апельсин» виявилася найспритнішою у веденні м’яча, стрибках на скакалці, команда «Чемпіон» - у кидках баскетбольного м’яча. Але дружба у спорті перемагає.

Вітаємо всіх учасників змагань, бажаємо спортивних успіхів та цікавого відпочинку в таборі «Усмішка»!

На базі Бахмутського НВК №11 було організовано дитячий табір «Усмішка» з денним перебуванням.На базі Бахмутського НВК №11 було організовано дитячий табір «Усмішка» з денним перебуванням.На базі Бахмутського НВК №11 було організовано дитячий табір «Усмішка» з денним перебуванням.На базі Бахмутського НВК №11 було організовано дитячий табір «Усмішка» з денним перебуванням.

Останні статті на сайті