Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Верховна рада України

«Праздник непослушания»

Переглядів: 2388
31.05.2017 - 14:14

30 та 31 травня 2017 року,  напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» відбулося яскраве театралізоване шоу, яке підготували цирковий колектив «Сузір’я» та театр-студія «Фенікс» за однойменним оповіданням-казкою Сергія Михалкова  «Праздник непослушания».

Знайома історія про неслухняну дитину, що збігає від батьків разом із повітряним змієм та опиняється в місті, де діти мають змогу робити все, що заманеться за відсутності батьків, заграла новими барвами.

Маленькі глядачі співчували героям, із захопленням брали участь в інтерактивних іграх та нагороджували оплесками артистів. Ця казка знайома із самого дитинства і батькам, які щиро захопилися дійством, а майстерно виконані ролі та циркові трюки нікого не залишили байдужим.

0 та 31 травня 2017 року,  напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» відбулося яскраве театралізоване шоу за однойменним оповіданням-казкою Сергія Михалкова  «Праздник непослушания». 0 та 31 травня 2017 року,  напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» відбулося яскраве театралізоване шоу за однойменним оповіданням-казкою Сергія Михалкова  «Праздник непослушания». 0 та 31 травня 2017 року,  напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» відбулося яскраве театралізоване шоу за однойменним оповіданням-казкою Сергія Михалкова  «Праздник непослушания». 0 та 31 травня 2017 року,  напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в Комунальному закладі культури «Бахмутський міський народний Дім» відбулося яскраве театралізоване шоу за однойменним оповіданням-казкою Сергія Михалкова  «Праздник непослушания».