Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна рада

Літній відпочинок разом із Go Camp

Переглядів: 1908
06.06.2017 - 10:10

На базі пришкільного табору «Усмішка» Бахмутського НВК №11 розпочали роботу мовні загони, які працюють за програмою Go Camp.

Місія GoCamp полягає у вихованні нового всебічно розвиненого та освіченого покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів XXI-го століття. Програма Go Camp має надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів, розвивати життєві вміння та цінності, подолати мовний бар’єр, зробити табір експериментальним майданчиком для новітніх технологій на методик навчання.

Сергій Гришко та Олена Архангельська, учителі англійської мови НВК, проводять для вихованців табору цікаві заняття, практикують вживання англійської мови у різних життєвих ситуаціях. У мовних загонах діти мають можливість спілкуватися англійською та застосовувати її у різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах, проектних роботах). Це ігри, конкурси, змагання, пісні, танці, творчість. Участь у мовній школі допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. При цьому основний акцент ставиться на тому, що дитина буде сприймати навчання як гру.
Одним із найпопулярніших напрямків таборів Go camp є «Спорт та Здоров’я». Програма не лише сприяє поглибленню знання про те, що таке здоров'я, але й популяризує здоровий спосіб життя, який впливає на добробут всієї країни. 
Заняття проходять у малих групах у кабінеті, оснащеному комп’ютером та інтерактивною дошкою. 
Сподіваємось, це дозволить організувати змістовне дозвілля у літній період; зацікавить учнів англійською мовою; удосконалить розмовну англійську мову; створить умови для реалізації особистості кожної дитини.

Літній відпочинок разом із Go CampЛітній відпочинок разом із Go CampЛітній відпочинок разом із Go CampЛітній відпочинок разом із Go Camp