Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

На Донеччині підрозділ «Фантом» затримав партію цигарок з марками так званої ДНР

Переглядів: 2073
27.06.2017 - 09:34

Спецпідрозділ «Фантом» з метою захисту економічних інтересів держави продовжує проведення заходів, направлених на боротьбу з незаконними потоками товарів, розкриття та припинення кримінальних та інших правопорушень у сфері оподаткування.

Так, 22 червня 2017 року співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») під час контролю за переміщенням товарів через лінію розмежування у межах Донецької області на КПВВ «Гнутове» було проведено огляд автомобіля «Ford Transit» під керуванням громадянина Н, який прямував з тимчасово окупованої території.

Під час огляду транспортного засобу у виявленій схованці та особистих речах водія працівниками спецпідрозділу знайдено фальсифіковані тютюнові вироби у кількості 270 пачок  без належних марок акцизного податку (з марками так званої ДНР).

В ході проведених заходів встановлено, що фальсифікований підакцизний товар був завезений з метою подальшої реалізації через торговельні мережі у   м.Маріуполь.

Стосовно громадянина за даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення, матеріали для прийняття рішення згідно чинного законодавства направлено до суду.