Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Урядовий портал

Президент міського учнівського самоврядування м.Бахмута -переможниця обласного конкурсу «Лідер року - 2017»

Переглядів: 2124
09.10.2017 - 11:37

Пріоритетним напрямком роботи  Управлінням освіти Бахмутської міської ради на сучасному етапі є діяльність міського учнівського самоврядування «Бахмутська республіка».

Протягом року  проводились збори лідерів шкіл міста, залучалась велика кількість учнів до самоврядування шляхом участі у різноманітних конкурсах, проводились тренінги для лідерів шкіл для поліпшення лідерських якостей. За ініціативи лідерів організовано благодійний концерт, створено інтернет-ресурс (персональна сторінка у соціальній мережі), розроблено емблему міського учнівського самоврядування.

Учениця 10-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Катерина Гусєва, яка є президентом міського учнівського самоврядування «Бахмутська республіка», разом з куратором директором Бахмутського міського центру дітей та юнацтва Ганною Петриєнко-Полухіною, взяла участь у обласному конкурсі «Лідер року -2017».

На конкурсі було 13 кандидатів з міст Донецької області: Костянтинівки, Слов’янська, Бахмута, Краматорська, Дружківки, Торецька та інших. Захід видався надзвичайно яскравим, сповненим емоцій та нових вражень. Особливої уваги заслуговують проекти щодо озеленення міста «UPDATE PARK» та «Літня школа лідерів».

Гусєва Катерина представляла проект на гостру соціальну тему «Don`t judge me» або «Діти з фізичними вадами у шкільному середовищі». За результатами конкурсу вона посіла І місце та стала головою ради обласного учнівського самоврядування.

Тож самоврядування учнів міста Бахмута працюватиме з більшою потужністю та ініціативністю.

Президент міського учнівського самоврядування м.Бахмута -переможниця обласного конкурсу «Лідер року - 2017»Президент міського учнівського самоврядування м.Бахмута -переможниця обласного конкурсу «Лідер року - 2017»

Останні статті на сайті