Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 141 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Схід і Захід - разом»

Переглядів: 1888
10.10.2017 - 11:45

Напередодні свята присвяченого захисникам Вітчизни на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей.

За першість також поборолися юнацькі команди «Ліги майбутніх поліцейських» з Бахмута і Краматорська. Спортивним святом відзначили правоохоронці також третю річницю співпраці Донеччини та Закарпаття. Проект «Схід і Захід - разом» почався восени 2015 року, і з кожним роком зв'язки між крайніми точками України міцніють.

На початку церемонії відкриття матчу присутніх привітав начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції Донецької області полковник Олексій Шевченко і побажав учасникам гарної гри.

Заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена зазначила, що метою спортивного свята було не тільки популяризувати здоровий спосіб життя, а й показати те, що Схід і Захід - разом.

Видовищна гра завершилася перемогою команди поліції Донеччини з рахунком 11: 4.

Кращим гравцем став Андрій Степанов, начальник Нікольського відділення поліції ГУ НП в Донецькій області, а звання кращого голкіпера отримав Микола Побійна, який очолює поліцію Маріуполя.

Не менш напруженим видався і матч між командами «Ліги майбутніх поліцейських», перше місце в якому зайняли активісти з Бахмута. Кращим гравцем серед молоді визнаний Олександр Гордієнко, а найспритнішим воротарем став Владислав Колестінний. Дух змагань згуртував молодь і поліцейських з обох берегів Дніпра, в черговий раз довівши: Україна - єдина. У перервах для гравців і уболівальників виступав оркестр поліції Донецької області.

Напередодні свята присвяченого захисникам Вітчизни на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей.Напередодні свята присвяченого захисникам Вітчизни на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей.Напередодні свята присвяченого захисникам Вітчизни на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей.Напередодні свята присвяченого захисникам Вітчизни на стадіоні «Металург» зустрілися у футбольному поєдинку збірні команди головних управлінь Національної поліції Донецької та Закарпатської областей.