Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

Показові виступи на День захисника у Бахмуті

Переглядів: 2453
18.10.2017 - 10:38

14 жовтня у  Бахмуті широко відзначався День захисника України. Бахмутські спортсмени порадували численних глядачів, які прийшли на площу Свободи взяти участь у святкових заходах, показовими виступами з вільної боротьби, карате, сумо, ушу, кікбоксингу, боксу, дзюдо, хортингу.

Імениті спортсмени - переможці та призери всеукраїнських і міжнародних змагань намагалися представити свій вид спорту, демонструючи глядачам силу, спритність, швидкість пересування, майстерність володіння своїм тілом, красу фізичноразвітої людини. Поряд з ними початківці і юні спортсмени демонстрували свої навички та вміння, а 4-6 літні сумоїсти - завзятість і волю до перемоги. Спортивний характер допомагав всім учасникам виконувати на відмінно своє завдання не дивлячись на дощову погоду. Нехай і надалі для наших хлопців, спорт буде надійним помічником і вірним другом в успішному, здоровому та цікавому житті!

 

Показові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у БахмутіПоказові виступи на День захисника у Бахмуті

Останні статті на сайті