Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Учасники проекту «Схід та Захід – разом» завітали до Бахмутської школи №18

Переглядів: 1690
03.11.2017 - 08:47

Бахмутська школа №18 ім. Дмитра Чернявського гостинно зустріла представників Українського Католицького Університету з міста Львова.

У межах проекту «Схід та Захід – разом» студенти Університету привезли яскраву виставу «Білосніжка. Повстання гномів». У просторій актовій залі навчального закладу зібралась вдячна публіка старшокласників Бахмутських шкіл №18 та №12. Спектакль львів’ян мав справжній успіх –глядачі  не скупилися на щирі оплески. Виконавці ж відзначили, що зустріч в Бахмутській школі була найтеплішою серед тих міст Донбасу, де вузівці вже встигли виступити.

Після вистави підлітки поспілкувалися з учасниками проекту про секрети студентського життя, творчі успіхи. Декого хвилювали питання вступу до Українського Католицького Університету та подальші шляхи самореалізації. Педагоги та учні школи провели для гостей зі Львова невеличку екскурсію навчальним закладом. Дуже сподобались творчій молоді актова зала, просторі, світлі навчальні кабінети, читальна зала шкільного бібліотечно-інформаційного центру. Молодь зацікавлено роздивлялась експонати, що були представлені на експозиції пам'яті Героя Небесної Сотні Дмитра Чернявського. Завершився візит студентів університету панахидою біля меморіальної дошки Героя України Дмитра Чернявського.

Учасники проекту «Схід та Захід – РАЗОМ» висловили глибоку впевненість у тому, що народ України – єдиний, а школярі підтримали цю думку, запевнивши всіх, що тільки разом можна досягти найкращого майбутнього для України.

Бахмутська школа №18 ім. Дмитра Чернявського гостинно зустріла представників Українського Католицького Університету з міста Львова. У межах проекту «Схід та Захід – разом» студенти Університету привезли яскраву виставу «Білосніжка. Повстання гномів».Бахмутська школа №18 ім. Дмитра Чернявського гостинно зустріла представників Українського Католицького Університету з міста Львова. У межах проекту «Схід та Захід – разом» студенти Університету привезли яскраву виставу «Білосніжка. Повстання гномів».