Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

ExportUA

Відбулось перше засідання «Школи подружнього життя»

Переглядів: 2591
08.11.2017 - 13:26

7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя».

Заняття Школи подружнього життя проходять 1-2 рази на тиждень протягом 1,5 годин, безкоштовно. У Школі розглядаються такі теми, як «Основи сім'ї», «Закоханість і любов», «Мови любові», «Конфлікти та їх вирішення», «Основні потреби чоловіка і дружини», «Прощення в сім'ї», «Сімейний бюджет», « Планування вагітності »,« Відносини з батьками »і ін.

Щоб вступити в Школу подружнього життя для формування груп, що складаються з 14-20 осіб необхідно попередньо записатися у організаторів курсів. У ній можуть навчатися молоді люди віком від 16-ти років, пари, які вирішили одружитися, пари, одружені, а також самотні люди, які овдовіли або пережили розлучення.

Ми будемо ради бачити всіх бажаючих за адресою: м. Бахмут, вул., Перемоги, 23а.

Телефон для довідок: 050-740-20-80.

7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя». 7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя». 7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя». 7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя». 7 листопада 2017 року в молодіжному центрі «Перспектива» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось перше засідання  «Школи подружнього життя».