Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна рада

Зустріч друзів у Бахмутській школі №12

Переглядів: 2114
22.12.2017 - 13:39

20 грудня 2017 року до Бахмутської школи №12 завітали шановні гості, а саме учасники волонтерського агітаційного потягу «Труханівська січ» - потяг єднання України серед школярів, студентів, волонтерів, громадських активістів та військових.

Метою акції є залучення молоді до створення демократичного громадського суспільства та перетворення України на сучасну європейську державу. 
Серед гостей була відома українська письменниця, журналістка, режисер, сценаристка, поетеса – Ірен Роздобудько, яка поділилася своїми враженнями про наше місто, а також розповіла наскільки небайдужа до нашого краю та проблем, які його торкнулися, бо Ірен ще й наша землячка.
Виступив перед присутніми Ігор Жук – український бард, поет-пісняр, театральний та кінодраматург. Його пісні, виконані під гітару, зачарували зал та подарували лише приємні враження.
Зустріч була теплою та привітною. За традицією ми зустріли наших шановних гостей пишним короваєм та смачним чаюванням. Старшокласники підготували щирий привітальний танок, чудові номери з танцями та піснями. Учні третіх класів привітали гостей з днем Святого Миколая. Впродовж усього заходу створювалася затишна атмосфера, яскраві емоції та щирі посмішки. Школярі не тільки демонстрували свої таланти, а ще мали можливість ближче познайомитися з гостями у тісній бесіді.
Наостанок ми подарували нашим гостям маленьких янголят, які виготовили діти, щоб ця зустріч у нашій школі залишилися по собі лише приємні спогади. Ми завжди раді зустрічати у нашій школі гостей з різних куточків України , бо схід і захід - одне ціле, і повинні пам’ятати , що ми українці – одна велика родина!

Зустріч друзів у Бахмутській школі №12Зустріч друзів у Бахмутській школі №12Зустріч друзів у Бахмутській школі №12