Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Екскурсія до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія»

Переглядів: 2608
27.02.2018 - 14:59

П’ятикласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського здійснили захоплюючу чотиригодинну екскурсію до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія», що розташований у місті Соледарі.

Відвідування лікувально-профілактичного закладу виявилося не тільки захоплюючим, пізнавальним, але й корисним для здоров'я. Школярів зустріли екскурсоводи. На ліфті трьома групами учні спустилися в шахту й опинилися в на глибині 288 метрів. Перед очима дітей постали потужні освітлювані соляні тунелі, незвичайні барельєфи чумацького шляху на стінах, соляна пальма, казкові скульптурні фігури, унікальні соляні брили, справжнісінькі номери для відпочинку, освячена батюшкою капличка.

В одному з тунелів дітей зустрів інструктор лікувальної фізкультури і запропонував п'ятикласникам зробити дихальну гімнастику. Після комплексу вправ, дітей пригостили солодким і смачним чаєм у міні-кафе.

Підкріпившись, хлопчики та дівчатка відправилися грати у футбол до підземного соляного футбольного поля, настільний теніс, шашки, шахи – ніхто ні секунди не сидів на місці.

Це позитивне оздоровче диво для учнів організували керівник гуртка Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій Юрій Гончаров, класні керівники п’ятих класів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського Ірина Кучерук, Вікторія Герцовская, Марина Кондратьєва та турботливі батьки учнів.

П’ятикласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського здійснили захоплюючу чотиригодинну екскурсію до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія», що розташований у місті Соледарі. П’ятикласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського здійснили захоплюючу чотиригодинну екскурсію до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія», що розташований у місті Соледарі. П’ятикласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського здійснили захоплюючу чотиригодинну екскурсію до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія», що розташований у місті Соледарі. П’ятикласники Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського здійснили захоплюючу чотиригодинну екскурсію до унікального спелеосанаторія «Соляна симфонія», що розташований у місті Соледарі.