Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»

Переглядів: 2514
20.03.2018 - 15:02

У закладах дошкільної освіти №16 «Ромашка» та №58 «Ясочка» відбулися два одноденних тренінги для педагогів дошкільної освіти за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт».

Мета тренінгу - показати переваги та можливості роботи за програмно - методичним комплексом «Впевнений старт», який розрахований на дітей старшого дошкільного віку. Саме ця програма реалізує державну політику в галузі освіти щодо питань особистого розвитку дитини, враховує стратегічний курс розвитку системи освіти України, а головне – забезпечує наступність між дошкільної та початковою ланками освіти на шляху впровадження Концепції нової української школи.

У тренінгу взяли участь 50 учасників (завідувачі, вихователі-методисти та вихователі майбутніх старших груп). Захід провели тренери Ірина Нікітіна, методист міського методичного кабінету Управління освіти, Ганна Куценко, вихователь-методист дитсадка №54 «Світлячок» та Ольга Смирнова, вихователь закладу дошкільної освіти №49 «Кріпиш», які мають сертифікати тренерів.

Модератори підготувати цікаві інтерактивні методи роботи: брейнсторминг, «кольоровий маркер», «мнемо доріжка», «перфокарти», групова робота, робота в парах. Руханки та вправи на соціалізацію та згуртування колективу створювали невимушену, доброзичливу атмосферу, яка сприяла плідній роботі.

У ході тренінгу педагоги опрацювали та отримали роз’яснення щодо використання всіх складових навчально-методичного комплексу: «Книга для вихователя», «Книга для дошкільника», «Альбом з художньо-творчої діяльності», «Книга для батьків». Тренери продемонстрували на основі планування «Книги для вихователя» різні форми роботи з дітьми упродовж дня. Учасники мали змогу переглянути програмно - методичний комплекс «Впевнений старт»; випробувати алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку.

Присутні дякували організаторам за можливість долучитися до створення єдиної команди висококваліфікованих фахівців, які перетворять дитячі садки на комфортні заклади дошкільної освіти нового формату, де кожен малюк отримає впевнений старт у доросле шкільне майбуття!

«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»«Тренінги як старт до нових подій у дошкільній освіті»