Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Всеукраїнська конференція психологів на Донеччині

Переглядів: 10417
28.10.2011 - 06:20

У  місті Донецьку у жовтні поточного року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Організаційно-функціональні моделі діяльності психологічної служби системи освіти та психолого-медико-педагогічної консультації» за участю директора Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи (м. Київ) Панка В.Г., завідувача центральної психолого-медико-педагогічної консультації Обухівської А.Г. та керівників  центрів та психолого-медико-педагогічних консультацій областей України.

Мета якої: розробка концептуальних засад і узагальнення досвіду роботи щодо діючих організаційно-функціональних моделей діяльності психологічних служб та ПМПК; пошук нових підходів до організації, функціонування та надання психологічних послуг.

На секційних засіданнях з доповіддю виступили практичні психологи центру практичної психології і соціальної роботи відділу освіти міста Артемівська. Розглядалися питання: секція 1 - структурно-функціональних моделей діяльності психологічних служб (практичний психолог ЦППСР Стрющенко А.В.); секція 2 -  організаційно-методичних підходів щодо вдосконалення діяльності фахівців психологічної служби; секція 3 - проблем та перспектив функціонування районних (міських) психолого-медико-педагогічних консультацій (завідуюча ЦППСР  Докшина Н.В.).

Учасники конференції ознайомилися з науково-методичними здобутками щодо створення та функціонування психологічної служби  міста Артемівська на методичній виставці.

Практичні психологи міста Артемівська показали високі результати, як наслідок, отримали Диплом за участь в Міжнародній виставці “Сучасний навчальний заклад-2011” за активну участь в інноваційній модернізації національної системи освіти та Грамоту Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи за активну участь у впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, вагомий внесок у розвиток психологічної служби.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Організаційно-функціональні моделі діяльності психологічної служби системи освіти та психолого-медико-педагогічної консультації»Всеукраїнська науково-практична конференція «Організаційно-функціональні моделі діяльності психологічної служби системи освіти та психолого-медико-педагогічної консультації»