Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 114 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Чемпіонат Донецької області з настільного тенісу

Переглядів: 1499
18.04.2018 - 09:58

 С 14 по 15 квітня  в м. Дружківка пройшов чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2004 - 2007 р.н. та молодше. В якому  прийняли участь понад 100 осіб з міст Донецької області. В особистому заліку визначалися кращі спортсмени, які представлятимуть команду Донецької області на чемпіонаті України у Львові (травень).

Наше місто представляли юні тенісисти КДЮСШ №1, тренера Віталія Кібки. За результатами всіх поєдинків золоті медалі завоювали Пахомова Анна и Пєтух Назар, срібними призерами стали Реготун Олег и Мушкіна Ксенія.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком, грамотами та медалями від Департаменту сем’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Вітаємо чемпіонів та призерів та бажаємо нових перемог!

С 14 по 15 квітня  в м. Дружківка пройшов чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2004 - 2007 р.н. та молодше. С 14 по 15 квітня  в м. Дружківка пройшов чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2004 - 2007 р.н. та молодше.

Останні статті на сайті