Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

«Безпека дітей понад усе»

Переглядів: 2494
02.05.2018 - 16:13

Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»

У рамках роботи місячника з пожежної безпеки зі старшими дошкільниками дитячого садка №40 «Посмішка» м.Бахмута було проведено екскурсію до пожежної частини. Її метою було розширення уявлення дітей про роботу пожежників, про засоби гасіння пожежі та транспорт спеціального призначення, який використовують пожежники у своїй роботі.

Найбільше дітям запам’яталася демонстрація роботи рятувальників під час влаштованих навчальних тренувань, у ході яких діти ознайомилися з тонкощами професії пожежника, побачили дуже багато цікавого, а саме: пожежний автомобіль та захисне спорядження пожежних-рятувальників, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей.

Діти мали можливість не тільки побачити на власні очі роботу пожежних, але й приміряти їх одяг, посидіти в кабіні пожежного автомобіля. Під час заходу рятувальники розповіли дітям про їх нелегку, але таку важливу професію, закріпили знання про причини пожежі та запобігання її, повторювали правила поведінки на випадок пожежі.

Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»Екскурсія до пожежної частини старшої групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясла-садка №40 «Посмішка» «Безпека дітей понад усе»