Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Традиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі Бахмута

Переглядів: 2174
10.05.2018 - 16:51

День Перемоги – святковий день. Він змінив минуле та з’єднав воєнне та мирні покоління. Ветерани своїм життям, кров’ю проклали мирну дорогу в майбутнє.

Ми – покоління великих переможців, пишаємось і будемо пам’ятати їх вічно.

За традицією напередодні цього світлого свята Бахмутська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України сумісно з Управлінням освіти Бахмутської міської ради провели зустріч з учасниками бойових дій, ветеранами та дітьми війни, ветеранами праці.

На базі Бахмутської ЗОШ № 18 ім. Дмитра Чернявського зібрались 185 запрошених ветеранів для участі у святі.

Зі словами привітання до учасників святкового заходу звернулися  начальник Управління освіти Марина Рубцова та голова Бахмутської міської організації профспілки Алла Руднєва, які побажали присутнім мирного неба, міцного здоров’я, довголіття.

Концертну програму «День пам’яті та перемоги» для учасників заходу підготували педагоги та вихованці  Бахмутського МЦДЮ.

Жоден ветеран не залишився без уваги.

Учасницю бойових дій Баженову Ганну Данилівну під час проведення зустрічі особисто привітали зі святом начальник Управління освіти та голова міської Профспілки.

За активну участь у громадському житті, кропітку роботу з ветеранами звучали слова вдячності членам ради ветеранів (голова Пишняк В.П.).

Ветерани згадували прожите та пережите, розповідали про минуле та сьогодення за святковим столом.

Їх обличчя сяяли усмішкою, очі були наповнені радістю та вдячністю. Гарний настрій та приємне спілкування надало всім присутнім життєвої енергії та натхнення. 

Традиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі БахмутаТрадиційна зустріч з ветеранами освітньої галузі Бахмута

Останні статті на сайті