Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Верховна рада України

Навчальний семінар в рамках обміну досвідом

Переглядів: 1552
15.05.2018 - 08:21

11 травня 2018 року за підтримки Центру розвитку місцевого самоврядування та Департаменту економіки облдержадміністрації разом з Лиманською об’єднаною територіальною громадою проведено навчальний семінар в рамках обміну досвідом з надання послуг у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб з використанням програмного комплексу компанії «Реноме – Смарт».

Участь у семінарі взяли керівники та представники центрів надання адміністративних послуг міст, селищ та існуючих об’єднаних територіальних громад  Донецької області.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо автоматизації процедури реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/ перебування осіб, ведення електронного реєстру територіальної громади.

Крім того під час семінару учасників заходу було ознайомлено з функціональними можливостями програмного забезпечення ЦНАП – SQS – Автоматизована система формування та ведення реєстру територіальної громади в електронному вигляді, яка впроваджена в 25-ти громадах в 13 областях України.

Навчальний семінар в рамках обміну досвідом

Останні статті на сайті