Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Змагання з міні-футболу до Дня Європи!

Переглядів: 1769
24.05.2018 - 11:00

До дня Європи на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81а пройшла першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин.

У змаганнях прийняло участь 7 команд молодих, енергійних  чоловіків-військовослужбовців.

Всі ігри пройшли з гарнім настроєм, з прагненням чесної азартної боротьби та перемоги. Було очевидно, як учасники турніру "скучили" за мирними спортивними баталіями.

Переможці та призери були нагороджені грамотами командування ОТУ «Північ», кубками Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

        До дня Європи на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81а пройшла першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин.         До дня Європи на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81а пройшла першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин.         До дня Європи на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81а пройшла першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин.         До дня Європи на спортивному майданчику зі штучною травою спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Ювілейна, 81а пройшла першість ОТУ «Північ» з міні-футболу серед військових частин.