Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Донецька обласна рада

Дітям про Конституцію України

Переглядів: 3250
15.06.2018 - 15:06

На виконання Регіонального плану заходів із відзначення в Донецькій області 22-ї річниці Конституції України в пришкільному таборі з денним перебуванням «Козацька фортеця» у Бахмутській школі інтернаті №1 відбулися виховні заходи.

Заступник директора Олена Кириченко провела виховний захід «Конституція України – основний закон суспільства і держави», який дав змогу школярам поглибити свої знання про основний Закон нашої держави, про обов’язки та права, які він гарантує.

Практичний психолог Карина Мирошник залучила дітей до участі у тренінгу «Права людини та дитини», вони із задоволенням грали в парах і групах і при цьому вивчали свої права.

Бібліотекар Лариса Бурцева підготувала для наймолодших вихованців незвичайну вікторину «Порушення прав у казках». На базі читальної зали учні переглянули відеофільми «Дитина і Конституція», «Права і обов’язки дітей», ознайомилися з літературною поличкою «Правова держава не може існувати без правової культури».

Без сумніву, бути гідним громадянином власної держави, самодостатньою і відповідальною за свої вчинки людиною – це головний обов’язок кожного громадянина України.

Дітям про Конституцію УкраїниДітям про Конституцію України