Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Презедент України

Бахмутські волейболісти - найкращі в Україні

Переглядів: 1498
27.06.2018 - 13:47

Юні волейболісти Бахмута стали першими у фінальних змаганнях Всеукраїнської шкільної волейбольної лізі,  серед 18 команд загальноосвітніх шкіл України в Івано-Франківську. Юнацька команда ЗОШ № 5, представляла Донецьку область, набравши найбільшу кількість очок в 3 відбіркових турах серед шкіл області. Кращими гравцями були визнані і отримали спеціальні нагороди:

Сидоренко Олександр (кращий гравець - ліберо);

Гапонов Данило (кращий діагональний);

Гетьман Назар (кращий універсальний гравець).

Команда дівчат ЗОШ №10 також стала кращою в області, пройшовши відбір 3 турів, але в фінальних змаганнях зайняла 13 місце.

Вітаємо наших волейболістів і тренерів Олександра Мирного, Олену і Дмитра Дробітько і бажаємо підкорення нових вершин і нових перемог! Управління з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку директорам ЗОШ № 5, 10 за підтримку і допомогу в розвитку волейболу, і за надання матеріальної підтримки учасникам змагань!

Бахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в УкраїніБахмутські волейболісти  - найкращі в Україні

Останні статті на сайті