Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

ТОВ «УКРГЄОСЕРВІС» запрошує на роботу

Переглядів: 2300
25.07.2018 - 09:12

З метою підбору працівників по заявці ТОВ «УКРГЄОСЕРВІС» було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій, який пройшов в Бахмутському міському центрі зайнятості 24 липня. Участь у заході прийняли більше 20 безробітніх осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості, серед яких двоє учасників АТО та дві особи зі статусом ВПО.

Відкрила ярмарок заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова, яка ознайомила шукачів роботи з ситуацією на місцевому ринку праці та його тенденціями, послугами служби зайнятості. Під час заходу Директор Департаменту з персоналу ТОВ «УКРГЄОСЕРВІС» Роман Тимченко розповів про діяльність підприємства, ознайомив присутніх зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці. ТОВ "УКРГЄОСЕРВІС" – вугледобувне підприємство, яке розташоване в м. Торецьк. Нарощування виробничих потужностей та розширення виробництва затребувало збільшення чисельності персоналу. Підприємство звернулось за сприянням в укомплектуванні вільних робочих місць до Бахмутського міського центру зайнятості. В даний час підприємству потрібні: прохідник, гірник підземний, забійник на відбійних молотках для роботи в шахті.

«Зараз реально збільшити добовий видобуток в 3-4 рази. Все що потрібно для цього, вже є на підприємстві. Бракує тільки людей. Людей, які хочуть працювати і гідно заробляти», - наголосив представник роботодавця. Роман Тимченко зауважив, що незабаром стартує двомісячна програма навчання за гірничими спеціальностями за рахунок підприємства, під час якого виплачується заробітна плата та підйомні. Підприємство пропонує стабільну оплату праці, на території є їдальня, мешканцям інших міст надається безкоштовне житло та забезпечується безкоштовний проїзд до місця роботи та в зворотній бік.

По закінченню усі присутні мали змогу особисто поспілкуватись з роботодавцем та пройти попередню співбесіду, а 5 осіб виявили бажання спробувати себе безпосередньо на підприємстві.

З метою підбору працівників по заявці ТОВ «УКРГЄОСЕРВІС» було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій, який пройшов в Бахмутському міському центрі зайнятості 24 липня.