Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«ВІЛ в житті підлітків та молоді»

Переглядів: 2092
15.08.2018 - 16:31

14 серпня психологом кабінету «Альтернатива» «КДМ» КЗОЗ «Бахмутський ЦРЛ» Макогон Ю.В. спільно з провідним юрисконсультом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Парафійник О.В. в оздоровчому таборі «Вогник» для дітей віком від 14 до 16 років було проведено захід, присвячений проблемам і профілактиці ВІЛ/СНІД на тему: «ВІЛ в житті підлітків та молоді».

У програмі цього заходу були включені демонстрація презентації, поширення інформаційних матеріалів та робота в групах.

У ході зустрічі діти дізнались про особливості епідеміологічної ситуації в Україні, про шляхи, способи передачі ВІЛ-інфекції, профілактики та її лікування, способи формування особистісної відповідальної позиції по відношенню до власного здоров’я, що сприяють зменшенню ризику ВІЛ-інфікування.

Головна мета відео лекторію полягала у підвищенні рівня інформованості про ВІЛ/СНІД, сприянню формування у підлітків навичок відповідального ставлення до свого здоров’я, а також формуванню власного ставлення до цієї проблеми.

Результатом проведеної роботи стала виготовлена дітьми газета-конспект.

На всі питання по здачі швидких тестів на ВІЛ завжди готові відповісти по телефону 066-830-15-30.

14 серпня в оздоровчому таборі «Вогник» для дітей віком від 14 до 16 років було проведено захід, присвячений проблемам і профілактиці ВІЛ/СНІД на тему: «ВІЛ в житті підлітків та молоді». 14 серпня в оздоровчому таборі «Вогник» для дітей віком від 14 до 16 років було проведено захід, присвячений проблемам і профілактиці ВІЛ/СНІД на тему: «ВІЛ в житті підлітків та молоді». 14 серпня в оздоровчому таборі «Вогник» для дітей віком від 14 до 16 років було проведено захід, присвячений проблемам і профілактиці ВІЛ/СНІД на тему: «ВІЛ в житті підлітків та молоді».