Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Представники Бахмутського МРВ філії ДУ «Центр пробації» долучились до соціальної акції «Здоровий зір – запорука повноцінного життя»

Переглядів: 2685
24.09.2018 - 10:39

19.09.2018 представники Бахмутського міськрайонного відділу долучились до соціальної акції «Здоровий зір - запорука повноцінного життя» в рамках акції,  спрямованої на підтримку здорового зору. Було передбачене обстеження зору  та надання необхідних консультацій.

Протягом заходу, який проходив в приміщенні відділу, лікар-офтальмолог Бородій Юлія розповіла про фактори, які найчастіше спонукають до погіршення зору, це - постійна робота за комп’ютером та відсутність звички давати очам відпочинок.

Після цього всі співробітники відділу пройшли обстеження зору та отримали уроки гімнастики для очей, спрямовану на підтримку або поліпшення зору.

Наприкінці, лікар - офтальмолог  всім присутнім порадила перевіряти зір мінімум раз на рік, бо коли виникають серйозні проблеми, хворобу очей лікувати стане складніше, та побажала всім присутнім гарного настрою та міцного здоров’я.

Анастасія Ковальова,
Бахмутський МРВ філія ДУ
«ЦП» в Донецькій області

Представники Бахмутського МРВ філії ДУ «Центр пробації» долучились до соціальної акції «Здоровий зір – запорука повноцінного життя»

Останні статті на сайті