Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 125 гостей.

Урядовий портал

Учні та педагоги Бахмута готуються до ювілею Г.С. Сковороди

Переглядів: 1862
12.10.2018 - 10:35

Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року за підтримки міського методичного кабінету Управління освіти святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5. У заході взяли участь усі школи міста.

Сковородинські навчання були запроваджені для належної підготовки до гідного відзначення в 2022 році 300-річного ювілею великого українського мислителя-мудреця, педагога, філософа, поета, композитора, культурно-освітнього подвижника Г.С. Сковороди.

Розпочався захід переглядом документального фільму «Обличчя української історії», а далі учні розігрували сценки з життя українського філософа, виразно читали байки, поетичні твори, виконували літературно-музичні композиції.

Наприкінці заходу учителів та учнів, які брали участь у Всеукраїнських Сковородинських навчаннях «Пізнай себе» було нагороджено сертифікатами від міського методичного кабінету Управління освіти.

Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.Другий рік поспіль у місті Бахмуті  проходять Всеукраїнські Сковородинські навчання «Пізнай себе». Цього року святкування  у формі поетичних читань відбулося на базі Бахмутської школи № 5.

Останні статті на сайті