Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 107 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Бахмуті вшанували пам'ять жертв Голодоморів

Переглядів: 1011
23.11.2018 - 13:04

23 листопада 2018 року в Бахмуті відбувся мітинг-реквієм присвячений Дню пам'яті жертв Голодоморів.

Біля пам'ятного знака "Жертвам голодомору 1932-1933 років" зібралися представники Бахмутської міської ради, органів самоорганізації населення, ветерани війни і праці, правоохоронці, військові, представники громадських організацій, студентська молодь та жителі міста.

До всіх присутніх звернувся міський голова Олексій Рева та зазначив, що у дні, коли Україна схиляє голову в хвилині мовчання за померлими у голодоморі, усі ми повинні пам'ятати ці події і доносити до наших нащадків правду про нашу історію, якою б трагічною вона не була.

«Ми повинні бути сильними і мудрими, шанувати і пам'ятати жертви страшних подій, ніколи не повторювати помилок минулого. Тільки сила і згуртованість українського народу є гарантією незалежності, суверенітету і розвитку України як європейської цивілізованої держави.», - зазначив Олексій Рева.

Також до слів міського голови приєдналися директор Бахмутського краєзнавчого музею Олена Смирнова та студентка Бахмутського педагогічного коледжу Юлія Явтушенко, які нагадали присутнім жахи Голодоморів та біль людей, які застали ці страшні роки.

Наприкінці промов учасники мітингу вшанували пам'ять жертв Голодоморів хвилиною мовчання, запалили свічки і поклали квіти до пам'ятного знаку.

У Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв ГолодоморівУ Бахмуті вшанували пам'ять жертв Голодоморів